Tarieven

Ik ben geregistreerd haptotherapeut en aangesloten bij de beroepsvereniging (VVH)*. Hierdoor worden de behandelingen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars met een maximum per kalenderjaar. Dit gaat niet af van uw eigen risico.

  • De kosten voor haptotherapie bedragen 92,50,- euro per sessie van 50/55 minuten per 1 januari 2021.
  • De kosten voor relatietherapie zijn 130,- euro per sessie van 50/55 minuten per 1 januari 2021.
  • De kosten voor een bel-afspraak zijn 55- euro per half uur.
  • De kosten voor een beeld- bel-afspraak zijn 90,- euro per sessie.
    Belangrijk! Deze nieuwe vorm van hulpverlening, beeldbellen, wordt door de verzekering vergoed indien je aanvullend verzekerd bent.
  • De kosten voor een bedrijven-traject zijn afhankelijk van de hulpvraag. Hetzelfde geldt voor coaching op de werkvloer.

Op de site van de VVH* (www.haptotherapeuten-vvh.nl) kunt u kijken of  u in aanmerking komt voor een evt. vergoeding. Over het algemeen valt haptotherapie onder de noemer alternatieve genezing. Maar haptotherapie kan ook door uw verzekering onder beweegzorg, psychosociale zorg of natuurgeneeskunde geplaatst worden. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.

Indien u de afspraak, een dag voor de gemaakte afspraak, annuleert dan breng ik 50 % van de factuur in rekening. Annuleert u de afspraak op de dag zelf of vergeet u de gemaakte afspraak dan breng ik de gehele factuur in rekening. Het tijdstip geschreven achterop de laatste factuur is bindend in deze. Ivm Corona is bovenstaande regeling over het algemeen niet van toepassing.

De kosten voor een kennismakingsgesprek / intake zijn gelijk aan de kosten van een reguliere behandeling.

*Vereniging voor haptotherapeuten (lid en registratienummer: 695a, AGB codes registratie zorgverzekeraars, 90100297, 90059900, kvk nr: 57199221)